تاتسوایچی ساوادا:

محیط زیست امانت خداوند است

محیط زیست امانت خداوند است معاون پژوهشی جامعةالمصطفی(ص) العالمیه شعبه ژاپن اظهار نمود: محیط زیست امانتی بسیار مهم از جانب خداوند است و از منظر اسلام باید با طبیعت با احترام و دقت رفتار کرد.


به گزارش عطر حرم به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، تاتسوایچی ساوادا، معاون پژوهشی جامعةالمصطفی(ص) العالمیه شعبه ژاپن و مترجم قرآن کریم به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در سخنرانی خود در دومین دور گفت وگوی دینی ایران و ژاپن با موضوع «محیط زیست در اسلام و شینتو» که با هماهنگی رایزنی فرهنگی کشورمان در توکیو برگزار شد، اظهار داشت: برای نگاه به طرز فکر اسلام درباره طبیعت و محیط زیست، لازم است نخست داستان خلقت جهان را در اسلام ببینیم.
وی افزود: در اسلام همه آن چه در این دنیا وجود دارد و همچون حیات ما، امانتی از طرف خداوند به حساب آورده می شود. آن چه انسان باشد، چه حیوان، چه گیاه، چه دریا و کوه باشد، علاوه بر آن که مخلوق خداست، متعلق به خداوند و امانتی بسیار مهم از جانب خداوند هست.
این مترجم قرآن کریم اضافه کرد: طبیعتا لازم است که مادامی که این امانات در دست ما هستند و تا آن زمان که امانت هستند، با احترام و آن طوری با آنها برخورد نماییم که صاحب واقعی اش فرمان داده است. در حقیقت، امانت چیزی است که همزمان که از آن لذت می بریم از ما خواسته می شود، در نگهداری از آن نهایت دقت را بکار ببریم.
ساوادا تاکید کرد: در اسلام این قاعده که باید با طبیعت با احترام و دقت رفتار کرد و صیانت از محیط زیست، کاملا پذیرفته شده است.
بنابر این گزارش، به همت رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن و با همکاری مرکز گفت وگوی ادیان و فرهنگ های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جینجا هونچو سازمان معابد شینتوئی، دانشگاه کوگاکان و معبد ایسه، دور دوم گفت وگوهای دینی ایران و ژاپن با موضوع «محیط زیست در اسلام و شینتو» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی پور، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، قهرمان سلیمانی، رییس مرکز گفت وگوی ادیان و فرهنگ های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ساتوشی کاوانو، رییس دانشگاه کوگاکان با اهمیت ترین مرکز تربیت و آموزش شینتوئی در ژاپن و آتسوشی اوشیئو، رییس ارتباطات جینجاهونجو (سازمان معابد شینتوئی) این کشور شروع شد.
در این برنامه، شخصیت های مختلفی از ایران و ژاپن همچون حجج اسلام محسن الویری، استاد دانشکده مطالعات تاریخی و سیاسی دانشگاه باقرالعلوم، سید حسن اسلامی اردکانی، استاد دانشگاه ادیان و مذاهب، ابراهیم (تاتسوایچی) ساوادا، معاون پژوهشی جامعةالمصطفی(ص) شعبه ژاپن و علی مشهدی، استاد حقوق عمومی و بین الملل دانشگاه قم، رحیمی، سرپرست رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن، حسین دیوسالار، رایزن سابق فرهنگی ایران در ژاپن از کشورمان حضور و به ایراد سخن پرداختند.
همچنین، ماساناری ایتایی، استاد بخش شینتو دانشکده ادبیات دانشگاه کوگاکان، ساتورو اوتووا، رییس ارتباطات معبد ایسه با اهمیت ترین و مقدس ترین معبد شینتوئی و زیر نظر خاندان امپراطوری، هیتوشی اوکاییچی، رییس بخش امور جشنواره مؤسسه تحقیقاتی جینجاهونچو، یوریئو فوجیموتو، استاد دانشکده فرهنگ شینتو دانشگاه کوکوگاکوئین و دکتر ساکورائی استاد دانشگاه کوکاگان از کشور ژاپن سخنرانی و در نشست های مختلف و جداگانه مقالات خودرا ارائه دادند.
علاوه بر سخنرانان، مجتبی نوروزی، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و مدیریت عملکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علی اکبر ضیایی، مدیرکل همکاریهای علمی و دانشگاهی، حجت الاسلام والمسلمین مهدی زارع بی عیب، مدیرکل مرکز بین الملل تبلیغ، علی اصغر عامری، معاون مرکز گفت وگوی ادیان و فرهنگ ها، محمد جعفری ملک، رییس گروه گفت وگوی ادیان و آئین های شرقی، رستم آبادی، رییس اداره مسیحیت کاتولیک مرکز گفت وگوی ادیان و فرهنگ ها و... نیز در این جلسه حضور داشتند.
احسان جوانمردی و ساتوشی موریشیما بعنوان مشاوران و هماهنگ کننده برنامه های این جلسه یک روزه حضور بهم رساندند و نسبت به اجرای برنامه اقدام نمودند.
قبل از این نیز نخستین دور گفت وگوی دینی ایران و ژاپن، به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با نودمین سالگرد شروع روابط رسمی دو کشور ایران و ژاپن در بهمن ماه 1397 با عنوان «خانواده در اسلام و شینتو» با حضور شخصیت های علمی دو کشور در شهر مقدس ایسه از طرف رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ژاپن انجام شد.



1400/12/04
10:05:05
5.0 / 5
616
تگهای خبر: آموزش , ادیان , اسلام , اسلامی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس