حجت الاسلام عاملی :

پیام قرآن جهانی است و فضای مجازی ظرفیت ارتباط با جهان را دارا است

پیام قرآن جهانی است و فضای مجازی ظرفیت ارتباط با جهان را دارا است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به موضوع شانزدهمین نشست اظهار داشت: پیام قرآن یک پیام جهانی است و فضای مجازی ظرفیت ارتباط با جهان را داراست و این محتوا و ظرفیت انطباقی پیدا کرده است.


به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، حجت الاسلام سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در اختتامیه شانزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم با موضوع تلاوت قرآن و نغمه های دینی رسانه ملی و فضای مجازی که در حسینیه الزهرا (س) برگزار شد، اظهار داشت: تلاقی برگزاری شانزدهمین نشست در روزهای دهه فجر به ما نشان میدهد که مدیون قرآن هستیم و به برکت وجود امام این اتفاق رقم خورد. وی با تاکید بر این که انقلاب اسلامی فلسفه ای جز پیوند خوردن مردم با دین نبود، افزود: قرآن خواهی و قرآن طلبی منشأ تحول عظیم در ایران شد. شورای عالی قرآن که با حکمت رهبری انقلاب سی ساله شده است و توفیقات بسیار زیادی داشته است.

وی به اهمیت بیانیه گام دوم اشاره نمود و افزود: یکی از کارهای ما در دهه اخیر ارج نهادن و یافتن نعمت هاست، همین طور نگاه نقادانه برای برون رفت مثبت، و توجه به داشته ها برای امروز جامعه مورد نیاز است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به موضوع شانزدهمین نشست اظهار داشت: پیام قرآن یک پیام جهانی است و فضای مجازی ظرفیت ارتباط با جهان را داراست و این محتوا و ظرفیت انطباقی پیدا کرده است. امروز پنج میلیارد نفر متصل به فضای مجازی می باشند و این با عبارات قرآن که عام و خاص مردم را مورد خطابه قرار می دهد خوانایی دارد این پیام در ظرف جهانی قرار گرفته و شکوفا شدنش نیازمند هنر ماست. حجت الاسلام عاملی اظهار نمود: در فضای مجازی با مخاطب مواجه نیستیم، بلکه با کاربر مواجه هستیم، انسان فعالی که پیام را دریافت و با نگاه انتقادی با آن مواجه می شود، جریان مخالف وجود دارد ولی عموماً انسان ها با فطرتی که دارند به قرآن کریم باز می گردند. پیام های قرآن در وضعیت خاص تحول برانگیز است، امروز در فضای مجازی با چالش ها و ظرفیت های بزرگی مواجه هستیم. وی افزود: اینترنت دارای فضای تعاملی است، تعامل یعنی ارتباطات و ارتباطات یعنی پیام می دهی و پیام نیز دریافت می کنی، واقعیت این است که در کانال ارتباط با نسل جدید نیستیم، مستحضرید که سخن از مِتاوِرس است که به فراجهان تعبیر شده است، امکانی است که عینیت فضای فیزیکی تبدیل به عینیت در فضای مجازی می شود، بعنوان مثال اگر کسی می خواهد لباسی انتخاب نماید با فضاسازی که اتفاق می افتد می تواند لباس را احساس کند و بپوشد. حجت الاسلام عاملی بیان کرد: فضای مجازی جای قدرت های بزرگ و توانایی های گسترده است، صدها و هزاران قاری و ظرفیت های آموزشی و پژوهشی گسترده در ایران داریم که می تواند در فضای مجازی تبدیل به ظرفیت شود، پراکندگی و تفرقه با قدرت سازگاری ندارد، قدرت معنوی و الهی در این محیط با توکل به پروردگار ممکن می شود. رییس شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به خصوصیات فضای مجازی عنوان کرد: این فضا خصوصیاتی دارد که یکی از آنها غیر مرکزی بودن آنست، ظرفیت های پراکنده مردمی باید در این محیط تبدیل به یک ظرفیت جهانی شود، یکی دیگر از خصیصه های این محیط، لایه ای بودن آنست یعنی می توانیم لایه های مختلف دانشی را بصورت تخصصی ایجاد نماییم، این محیط خوشه ای است و امکان ارتباط همه را با هم فراهم می آورد، پویایی بسیار زیادی دارد، ظرفیت های معنوی در این محیط مجازی تعبیه شده است که می تواند منشأ تغییرات بزرگ شود. عاملی اظهار نمود: در تلاوت قرآن نوآوری را فراموش نکنیم، بهره گیری از نغمه های گذشته ضرورت دارد، اما بر ساخت نغمه های جدید امکان نشستن صوت قرآن را در دل جوانان به وجود می آورد. افراد زیادی تحت تأثیر نغمه های تحول برانگیز تغییر کردند، محیط مجازی به سمت شخصی شدن حرکت می کند و افراد متناسب با روحیات خود داده های در معرض پیدا می کنند. وی با اعلان اینکه با این روحیه ای که در جامعه قرآنی ماست می توانند منشأ تغییرات بزرگ باشند و ما هم آماده دریافت نظرات عزیزان هستیم، اظهار داشت: انقلاب اسلامی بزرگترین سرمایه ای که ایجاد کرد سرمایه امید به آینده بود، در چهل و سومین سالگرد انقلاب باردیگر این امیدآفرینی را باید ایجاد نماییم.

1400/11/15
13:29:53
5.0 / 5
751
تگهای خبر: آموزش , اسلام , اسلامی , امام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان عطرحرم در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس
عطرحرم، پلی بین احساسات و خاطرات، پلی بین شما و دنیای رایحه ها