ضرورت تقویت موسسات قرآنی تهران در تبلیغ و ترویج

ضرورت تقویت موسسات قرآنی تهران در تبلیغ و ترویج عطر حرم: مدیران کل معاونت قرآن و عترت و مدیر عامل اتحادیه قرآنی استان تهران بر ارتقای ظرفیت کیفی موسسات قرآن و عترت استان تهران در حوزه های تبلیغ، ترویج و آموزش تاکید نمودند.



به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، جلسه هماهنگی تبلیغ، ترویج و آموزش قرآن کریم با حضور حجت الاسلام مهدی شجاع، مدیر کل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراهیم کرمانی نژاد، مدیرکل دفتر برنامه ریزی، آموزش و توسعه مشارکت های امور قرآن و عترت وزارت ارشاد، سیدحسن دهقان، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات و تشکل های قرآن و عترت استان تهران، ۹ شهریور با هدف ارتقای ظرفیت کیفی مؤسسات قرآن و عترت استان تهران در حوزه های تبلیغ، ترویج و آموزش در معاونت قرآن و عترت ارشاد اسلامی اجرا شد.
طی این جلسه سیدحسن دهقان باتوجه به ارائه گزارش از ویژه برنامه های اتحادیه در زمینه توانمندسازی مؤسسات، آمادگی خودرا جهت اجرای برنامه های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام نمود و اظهار داشت: مؤسسات قرآنی این ظرفیت و پتانسیل را دارند تا طرح های قرآنی دستگاهها را به نحو احسن از صفر تا صد اجرائی کنند.
در این جلسه مدیرکل ارتباطات و هماهنگی امور قرآنی و همین طور مدیرکل برنامه ریزی، آموزش و توسعه مشارکت های قرآنی از حمایت جدی از مؤسسات قرآنی استان تهران خبر دادند.


منبع:

1401/06/11
12:02:03
5.0 / 5
600
تگهای خبر: آموزش , اسلام , اسلامی , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان عطرحرم در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس
عطرحرم، پلی بین احساسات و خاطرات، پلی بین شما و دنیای رایحه ها