حجت الاسلام علوی:

عدم توجه به تربیت، جامعه را ناکارآمد خواهد کرد

عدم توجه به تربیت، جامعه را ناکارآمد خواهد کرد به گزارش عطر حرم، استاد حوزه علمیه با اعلان اینکه جهت استفاده از ظرفیت ها نیازمند افراد کارآمد هستیم، اظهار داشت: این افراد کارآمد باید در سنین نوجوانی تربیت شوند و اگر این تربیت انجام نشود شاهد خیل عظیم افراد ناکار


به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، حجت الاسلام سیدحسن علوی در شانزدهمین همایش مدیران هیأت های محوری و برگزیده کشور که در سالن همایش های غدیر مجتمع یاوران مهدی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره به اهمیت کار فرهنگی و تربیتی، اظهار داشت: تمام فعالیت ها برای فایده مند بودن باید یا تربیتی بوده و یا مقدمه کارهای تربیتی باشند.

وی با اعلان اینکه جهت استفاده از ظرفیت ها نیازمند افراد کارآمد هستیم، مطرح کرد: این افراد کارآمد باید در سنین نوجوانی تربیت شوند و اگر این تربیت انجام نشود شاهد خیل عظیم افراد ناکارآمد خواهیم بود. استاد حوزه علمیه با اشاره به این که نباید کار فرهنگی و تربیتی کوچک شمرده شود، عنوان کرد: هرچه در عالم اتفاق می افتد انعکاس اتفاقات است و اگر زمانه بد شده، این اقدامات مردم است که بد شده است. وی با اعلان اینکه شبهه و اشتباه چالش اصلی در عصر حاضر است، اشاره کرد: باید مفهوم دقیق کار تربیتی را بفهمیم تا به اشتباه در راه بیراهه گام بر نداریم. علوی با اشاره به این که کار تربیتی یک اقدام صد در صد خدایی است، اشاره کرد: اگر نیت درست در کار تربیتی وجود نداشته باشد نتیجه تربیت درست نخواهد بود بلکه خود فرد نیز از تربیت ساقط خواهد شد. وی افزود: کاری که با نیت خداوندی باشد در آن دنیا، اسم و رسم، جایگاه و … نباید دخالت داده شود.
این خطیب با اعلان اینکه محتوا و معنا نیز در کارهای فرهنگی و تربیتی اثرگذار می باشد، تصریح کرد: قرآن، عترت، معارف، احکام و … باید باشند چونکه تربیت زمانی اتفاق خواهد افتاد که مفاهیم ارزشی عنوان شوند.
وی با اشاره به این که اگر محتوای غلط ارائه شود گرفتار خسارت های بسیاری خواهیم شد، بیان کرد: شعارها و معنای که بکار برده می شود سرنوشت ساز و هویت ساز هستند.
علوی با اعلان اینکه قالب و بستر کارهای تربیتی نیز بسیار اثرگذار می باشد، ابراز کرد: مسجد و هیأت دو بستر اثرگذار کارهای فرهنگی و تربیتی هستند که هیچ مکان دیگری نمی تواند نقش این دو بستر را ایفا کند.
وی با اشاره به این که عموم مردم جمعیت مخاطب کارهای تربیتی هستند، گفت: نباید کار تربیتی را برای گروههای خاصی از مردم انجام داد بلکه باید عموم مردم در آن شرکت داشته باشند.
استاد حوزه علمیه با اعلان اینکه تربیت یک فعالیت گفتمانی و تبیینی است، عنوان کرد: کار تربیتی یک اقدام کم هزینه و پربرکت است و هر زمانی که هزینه های کار بالا رفت بدانید که از اصل هدف تربیتی دور شده اید.
وی با اشاره به این که کار تربیتی یک اقدام عمیق و پیوسته است، مطرح کرد: تربیت یک اقدام مستمر و همه جانبه است چونکه اگر در یک حوزه غفلت داشته باشیم نتیجه مدنظر حاصل نخواهد شد.

1401/08/28
10:41:58
5.0 / 5
434
تگهای خبر: اسلام , حوزه علمیه , فرهنگ , قرآن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس