پشتیبانی از تولید ایرانی نباید در حد شعار بماند

پشتیبانی از تولید ایرانی نباید در حد شعار بماند به گزارش عطر حرم، مدیر مجموعه تولید پوشاک ایرانی-اسلامی پلیسه مُد اظهار داشت: در طراحی لباس ها می کوشیم اصالت و فرهنگ ایرانی را حفظ نموده و پوشاکی تولید نماییم که علاوه بر پوشش کامل، شیک و کاربردی باشند.



به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، مدیر مجموعه تولید پوشاک ایرانی - اسلامی پلیسه مُد میترا خوبازگرد، با اشاره به شروع فعالیت خود در عرصه پوشاک ایرانی-اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیشتر از ده سال است که بعنوان کارآفرین، فعالیت خودرا در عرصه پوشاک ایرانی-اسلامی آغاز نموده ام و اکنون به همراه تیمی از بانوان توانمند و متخصص در مجموعه خود، به تولید پوشاک اشتغال دارم.

خوبازگرد، نرخ بالای قیمت پارچه را از چالش های تولید پوشاک دانست و بیان کرد: در تولید محصولات خود می کوشیم از پارچه های با کیفیت نخی، کرپ و الیاف طبیعی که مناسب دوخت شومیز و عبا هستند استفاده نمائیم تا مخاطبان هنگام استفاده از این لباس ها، احساس راحتی و رضایت داشته باشند. بزرگ ترین چالش ما، عدم ثبات قیمت پارچه و وجود واسطه ها است؛ این امر سبب رشد هزینه تمام شده محصول می شود و سرانجام، ما را ناچار می کند کالا را با قیمت بالاتری به مشتری عرضه نماییم.

مدیر مجموعه پلیسه مُد، با تأکید بر حفظ هویت ایرانی در طراحی پوشاک مجموعه اظهار داشت: در طراحی لباس ها می کوشیم اصالت و فرهنگ ایرانی را حفظ نموده و پوشاکی تولید نماییم که علاوه بر پوشش کامل، شیک و کاربردی باشند؛ تا بانوان با استفاده از آنها در محیط های اجتماعی، احساس خوشایندی داشته باشند.

او، عدم حمایت رسانه ای از برندهای داخلی را عامل تغییر ذائقه مخاطبان به سوی محصلات وارداتی دانست و عنوان کرد: بزرگ ترین چالش ما در تولید پوشاک، ایجاد تعادل میان زیبایی، هماهنگی با مد روز و همین طور رعایت موازین پوشش اسلامی است. علاوه بر این، مشکل دیگری که بر سر راه تولیدکنندگان پوشاک اسلامی وجود دارد، نبود حمایت رسانه ای برای معرفی و شناساندن برندهای داخلی است؛ امری که سبب شده ذائقه مخاطب به سوی مدلهای وارداتی و غیرایرانی سوق پیدا کند.

خوبازگرد، به عامل تهدید صنعت پوشاک ایرانی – اسلامی پرداخت و خاطرنشان کرد: در بازار کشورهای همسایه و همین طور در سطح تقاضای داخلی با موقعیت های بزرگی روبه رو هستیم، که می تواند سبب رشد و شکوفایی صنعت پوشاک ایرانی - اسلامی باشد. اما در مقابل، تهدید اصلی، فرسودگی زیرساخت های تولید و مشکلات کارگاهی است. اگر حمایت های لازم از تولیدکنندگان خرد فراهم نشود، برندهای خارجی به سرعت سهم بازار داخلی را از دست تولیدکنندگان ملی خارج می کنند.

مدیر مجموعه پلیسه مُد، با اشاره به نقش انکارناپذیر نهادهای دولتی، به تشریح سه مطالبه اصلی تولیدکنندگان پوشاک اسلامی پرداخت: نقش نهادهای دولتی باید از سطح شعار به حمایت های عملی تغییر کند. اولویت درخواست ما تولیدکنندگان پوشاک اسلامی سه چیز است: نخست، فراهم کردن فضاهای کاری استاندارد که تولیدکننده دغدغه امکانات اولیه و هزینه های سربار ساختمان را نداشته باشد. دو، کوتاه کردن دست واسطه ها در بازار پارچه به منظور تعدیل قیمت مواد اولیه و دفاع از قدرت خرید مردم.

او اضافه کرد: سومین مورد اینست که با اختصاص مکان هایی برای عرضه مستقیم کالا، بازارچه های دائمی ایجاد شود تا تولیدکننده ملزم به پرداخت اجاره های سنگین بازار نباشد. سرانجام، حمایت حقیقی یعنی برداشتن موانع اجرایی از پیش پای کارآفرین تا تمام تمرکزش بر تولید و کارآفرینی باشد.


منبع:

1405/03/26
09:56:18
5.0 / 5
130
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , خرید , زیبایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان عطرحرم در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس
عطرحرم، پلی بین احساسات و خاطرات، پلی بین شما و دنیای رایحه ها