شماره ۸۵ ماهنامه حلقه وصل منتشر گردید
به گزارش عطر حرم ماهنامه حلقه وصل در تازه ترین شماره خود به وجه تشكیلاتی آیت الله مهدوی كنی، نقش رسانه های انقلابی در فسادستیری با نگاه ویژه به سازمان اوج و سریال شبكه نمایش خانگی آقازاده پرداخته است.
به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، ماهنامه حلقه وصل در تازه ترین شماره خود به وجه تشکیلاتی آیت الله مهدوی کنی، نقش رسانه های انقلابی در فسادستیری با نگاه ویژه به سازمان اوج و سریال شبکه نمایش خانگی «آقازاده»، صدمه شناسی گره های پیش پای تولید داخل و مصرف کالای داخلی و معرفی فعالیت ها و نقاط ضعف و قوت مجموعه «پانزده خرداد اصفهان» پرداخته است.
صادق یزدانی، سردبیر حلقه وصل در سرمقاله شماره ۸۵ این ماهنامه ضمن تشریح آفت استبداد و فساد در حکومت ها از این نوشته است که «شاید در طول سال های گذشته، این نقص بر جمهوری اسلامی وارد بوده که رسانه های خودی به میدان مبارزه با مفاسد اقتصادی وارد نشده اند و همین مساله، راه را برای رسانه های دشمن باز کرده است… تا هجمه های سنگینی به ارکان مختلف کشور وارد سازند.»
او در ادامه با بررسی قله های فسادستیری رسانه های انقلابی از قبیل هفته نامه «صبح» و سریال هایی مثل گاندو، بر روی سریال نمایش خانگی آقازاده تأمل می کند و تاکید دارد؛ «این سریال با پرداختی دقیق تر و هنری تر پا به عرصه مبارزه با فساد جریان یافته در بین اصحاب قدرت پرداخته است و به پرونده هایی می پردازد که مخاطب، آدم هایش را می شناسد و مابه ازایِ امروزی دارد. آقازاده، حتی از اینکه قیافه کاراکترهای سریال، به چهره افراد واقعی، شباهت هایی هم داشته باشد، ابا نکرده است ازاین رو برای مخاطب، ملموس و واقعی است. همین رویکرد، بازخوردهای جدی و صریحی از باندهای فسادساز به دنبال دارد؛ اما بعد از تجربه گاندو، این باندها می دانند که نباید خیلی روی موضوعِ سریال تمرکز کنند؛ بلکه باید از راه حاشیه ها و گاف های احتمالی، آنرا اثری بی مایه و سخیف جلوه دهند.»
بررسی نگاه و وجه تشکیلاتی «آیت الله مهدوی کنی» مبحث بخش لعل ماهنامه حلقه وصل است. در این بخش در چارچوب گزارش نگاهی دقیق به ابعاد تشکیلاتی و سیاسی آیت الله مهدوی کنی شده و این کارنامه و وجه تشکیلاتی آیت الله در گفت و گو با حجت الاسلام میرلوحی (داماد و مسئول دفتر آیت الله مهدوی کنی) بیشتر باز شده است. در این گفت و گو حجت الاسلام میرلوحی اعتقاد دارد به خاطر فعالیتهای تشکیلاتی در حق او ظلم شد و «می گفتند در دانشگاه یارگیری کرده و به دنبال حکومت است».
مهدی پورجعفری، دانشجوی دکتری اندیشه سیاسی دانشگاه امام صادق (ع) در یادداشتی نقش ائمه جماعات را در جهت جلب مشارکت مردم در عرصه سیاسی و اجتماعی مبتنی بر اندیشه و عمل آیت الله مهدوی کنی در مسجد جلیلی بررسی نموده است. روایتی از مشی انقلابی آیت الله مهدوی کنی هم عنوان یادداشت میلاد موحدیان، دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه امام صادق (ع) است. «مدرسه علوی و آیت الله هایش»، عنوان یادداشت حسین حسن زاده است که در آن دامنه تربیتی مدرسه علوی در بین بورسیه های آیت الله بروجردی را بررسی نموده است.
بخش رواق ماهنامه حلقه وصل به سراغ سریال نمایش خانگی «آقازاده» بعنوان یکی از مهمترین اتفاقات چند وقت اخیر جبهه فرهنگی انقلاب رفته است. حسن محمدزاده، در یادداشتی با عنوان «آقازاده و تجربه ارتباط با جنس تازه ای از مخاطب»، به بررسی ورود سازمان اوج به عرصه سریال سازی برای شبکه نمایش خانگی پرداخته است. حلقه وصل در این شماره در گفت و گوی اختصاصی با حامد عنقا به ابعاد سیاسی این سریال پرداخته است.
عنقا معتقد است؛ «حاشیه سازان دوست ندارند آقازاده دیده شود.» آرش فهمیم هم در یادداشتی آقازاده را «آزمون اوج» دانسته و تاکید دارد که این آزمون می تواند توأم با خطا باشد، اما با این تجربه می توان در قدم های بعدی در تولید سریال برای نمایش خانگی، به اوج رسید. در این بخش در گزارشی خواندنی مروری بر آثار برجسته سیاسی بعد از انقلاب شده است و احسان سالمی از حاشیه های پررنگ تر از متن آقازاده نوشته و محمدعلی ملکیان روایت شخصیت راضیه در سریال آقازاده را تحلیل کرده است.
آسیب شناسی گره های پیش پای تولید داخل و مصرف کالای داخلی، مبحث بخش گره حلقه وصل است. در این بخش مریم حدادی به مؤلفه های ایستادن تولید بر روی پای خودش اشاره نموده است و فاطمه رضایی در گزارشی واقعیت هایی از قبیل چرایی عدم اعتماد به کالای داخلی را شرح داده است. «خانه ایرانی، جهیزیه ایرانی» هم عنوان یادداشت مریم کمالی نژاد است. ابراهیم رزاقی استاد اقتصاد هم در گفت و گو با حلقه وصل به این سؤال پاسخ داده است که چطور می توان هر فرد ایرانی را به غیر از دیدگاه سیاسی و عقیدتی و اقتصادی به خرید و استفاده از محصولات ایرانی تشویق کرد؟
در بخش سرو، ماهنامه حلقه وصل هم فعالیت ها و نقاط قوت و ضعف مجموعه فرهنگی «پانزده خرداد اصفهان» بررسی شده است. در این بخش، احسان شهیر، مواجهه هوشمندانه این مجموعه با فضای مجازی را راهبردی مؤثر برای این مجموعه فرهنگی دانسته و مهدی جویافر مجموعه پانزده خراد را از قاعده مستنی دانسته و از موفقیت های ۱۰۰ درصدی این مجموعه رمزگشایی کرده است.
در بخش خلوص شماره ۸۵ ماهنامه حلقه وصل به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله سیدمصطفی خمینی، زندگی و فعالیتهای این مجاهد بزرگ از زبان شهید فردوسی پور بازخوانی شده است. نشریه حلقه وصل به مدیرمسئولی و سردبیری صادق یزدانی منتشر می شود.
منبع: atreharam.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب