آیت الله مکارم شیرازی:
ایمان به منجی، ضامن پایداری امت اسلامی است
به گزارش عطر حرم، مرجع تقلید شیعیان اظهار داشت: ایمان به منجی و فرهنگ انتظار، عامل پایداری امت اسلامی در مقابل ظلم، ستم و هجمه های قدرت های سلطه گر است.
به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، آیت الله ناصر مکاری شیرازی در پیامی به بیست و یکمین همایش بین المللی دکترین مهدویت بر اعتقاد به منجی را در مکتب اهل بیت(ع) اندیشه ای بنیادین دانست.
مشروح پیام به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیمدر ابتدا ضروری است از تمام برگزارکنندگان و شرکت کنندگان در این همایش که منور به نام حضرت ولیّ عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف است، تشکر و قدردانی نمایم و امیدوار هستم این برنامه به اهداف و منویات خویش برسد و گام مفیدی در حوزه آشنایی و ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه اسلامی باشد. گرچه اعتقاد به ظهور منجی اختصاص به مسلمانان ندارد بلکه پیروان ادیان آسمانی دیگر هم به آن باور دارند اما این اندیشه در هیچ مکتبی همانند مکتب خاندان علیهم السلام مورد توجه قرار نگرفته و چونان یک اندیشه بنیادین معرفی نگردیده است. اندیشه مهدویت و لزوم احتیاج به منجی، استمرار جایگاه امامت و ضرورت وجود وی در جامعه انسانی است که بدون امام مسیر هدایت گم شده و انسان ها در رسیدن به سعادت گرفتار صدمه می شوند. از همین رو عقیده به جایگاه امام و اعتقاد به امامت را میتوان مهم ترین شاخصه تشیع به شمار آورد. ظلم و بیداد و هرج و مرجی که امروز در جهان شاهد آن هستیم شاید در گروه خود بی نظیر باشد و مهم ترین عامل آن بخصوص در این منطقه وجود رژیم نامشروع و ستمگر صهیونی و پشتیبانان آن است. فجایع دردناک غزه و لبنان و هجوم به کشور عزیز ما بر کسی پوشیده نیست و بی شک آن چه ما را در ایستادگی در مقابل این رژیم خونخوار استوار می سازد ایمان و باور به قدرتی برتر و حاکم بر همه قدرت های بشری است که پرورش این باور و امید زمینه ای برای تربیت منتظر حقیقی است. شناخت دشمن و شناخت نقشه ها، حیله ها و راه های نفوذ آنان باعث ناکامی آنها در خاموش کردن نور ایمان به ظهور منجی و از بین بردن فرهنگ انتظار می شود. بی شک پرداختن به زوایای پدیده ظهور، همچون حقیقت انتظار فرج و آمادگی برای ظهور و اوصاف حکومت مهدوی و در یک کلام هر آن چه که بصیرت و آگاهی شیعیان و به صورت عام مسلمانان را در اینباره می افزاید، کاری پرارزش و قابل تقدیر است. اینجانب بار دیگر ضمن تقدیر از همه دست اندرکاران این همایش و شرکت کنندگان محترم از خداوند متعال امنیت و سرافرازی ایران و سلامت و عافیت مردم عزیزمان را خواستارم و امیدوار هستم تا هنگام ظهور، این سرزمین همچنان پایگاه عاشقان، منتظران و شیعیان حضرت ولیّ عصر ارواحنا فداه بماند. إن شاء الله.
خلاصه اینکه گرچه اعتقاد به ظهور منجی اختصاص به مسلمانان ندارد بلکه پیروان ادیان آسمانی دیگر هم به آن باور دارند اما این اندیشه در هیچ مکتبی همانند مکتب خاندان علیهم السلام مورد توجه قرار نگرفته و چونان یک اندیشه بنیادین معرفی نگردیده است. فجایع دردناک غزه و لبنان و هجوم به کشور عزیز ما بر کسی پوشیده نیست و بی گمان آنچه ما را در ایستادگی در مقابل این رژیم خونخوار استوار می سازد ایمان و باور به قدرتی برتر و حاکم بر همه قدرت های بشری است که پرورش این باور و امید زمینه ای برای تربیت منتظر حقیقی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان عطرحرم در مورد این مطلب