دانشكده دین و رسانه راه اندازی شد
عطر حرم: رییس دانشگاه صداوسیما اظهار داشت: رسانه ظرفیتی بالنده در اعتلای دین در جامعه است، اما متاسفانه چنین ظرفیتی به خوبی مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.
به گزارش عطر حرم به نقل از ایسنا، دكتر شهاب اسفندیاری در آیین افتتاح دانشكده دین و رسانه در قم عنوان كرد: در سال ۱۳۷۹ فیلمی به نام «زیر نور ماه» ساخته شد كه نخستین فیلم سینمایی در مورد روحانیت و مشكلات آن بود.
رییس دانشگاه صداوسیما اضافه كرد: در پس این داستان مباحث عمیقی نسبت به جامعه و روحانیت وجود داشت در آن زمان به سختی می توانستیم اندیشمندانی را در حوزه دین و رسانه پیدا نماییم كه راجع به این فیلم سخن بگویند؛ در حالیكه در شرایط فعلی چنین ظرفیت هایی وجود دارد.
وی تصریح كرد: در جشنواه جهانی فجر و در نشستی علمی در دانشگاه امام صادق(ع) با عنوان دین و سینما از حضور مبتكران و اندیشمندان دینی استفاده شد و مباحث خوبی عرضه شد.
اسفندیاری بیان كرد: متاسفانه باوجود اینكه در جامعه دینی زندگی می نماییم هنوز پژوهش ها و مطالعات در مرحله توسعه یافته ای پیرامون دین و رسانه وجود ندارد؛ در حالیكه در جوامعی كه به ظاهر دین از زندگی حذف گردیده است پژوهش های فراوانی در مورد رسانه و دین به صورت پیشرفته تر دیده می گردد.
وی اظهار نمود: ما حتی مجله دین و سینما نداریم، اما در كشورهای غربی مجلات علمی با این موضوعات وجود دارد و حتی مراكزی مانند واتیكان در جشنواره های سینمایی جهان حضور دارند و اثرگذار هستند اما ما با وجود اهمیت رسانه ها و هنرها به این مقوله توجهی نداریم.
ریس دانشگاه صداوسیما یادآوری كرد: بنای این دانشكده نشان از اهمیت مبحث دین و رسانه دارد كه باید نسبت به آن اهتمام ورزید.
وی اظهار داشت: متاسفانه در دانشكده های سینمایی رویگردانی از مسائل دینی وجود دارد و در رشته های الهیات هم رویگردانی از مساله رسانه را می بینیم این دانشكده گامی در جهت پر كردن خلاءها برداشته است.
اسفندیاری عنوان كرد: حتی اگر دین دار نبودیم نگاه به آینده جهان باید ما را وا می داشت كه به مساله دین و رسانه توجه داشته باشیم طبق تحقیقات جهانی جمعیت مسلمان جهان به ۳ میلیارد نفر می رسد و ۷۰ درصد نسبت به مسیحیت رشد بیشتری را نشان خواهد داد ما باید این جمعیت انبوه را مطالعه نماییم.
وی خاطرنشان كرد: این دانشكده دو هدف مهم را دنبال می كند كه شامل توسعه پژوهش های بنیادی در حوزه رسانه و دین با تلفیق نگاه برخاسته از هستی شناسی و دانش ها و علوم رسانه ای و در بحث آموزش های تخصصی است.
رییس دانشگاه صداوسیمای قم بیان كرد: با راه اندازی رشته های جدید و دعوت از اندیشمندان برآنیم در این دو هدف مهم گام برداریم در این عرصه برآنیم نسل های برنامه ساز را با بینش عمیق و تسلط هنری معرفی نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب